Εθνικές εκλογές 2019: Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν Βουλή
Αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι που κατάφεραν και βγήκαν νικητές από την αναμέτρηση των εθνικών εκλογών 2019.
Αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι που κατάφεραν και βγήκαν νικητές από την αναμέτρηση των εθνικών εκλογών 2019.
Οι περισσότεροι εξ΄αυτών προέρχονται από το επιτελείο της ΝΔ και κατάφεραν να διεκδικήσουν τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων.
Αρχικά το εισιτήριο για την Βουλή στον Νότιο Τομέα Αθηνών πήρε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος ήρθε 7ος σε σταυρούς, συγκεντρώνοντας 23.973, ακριβώς πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.
Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει εισιτήριο για την Βουλή.
Έκτος (6ος) στην προτίμηση των ψηφοφόρων στην Α’ Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία ήρθε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που συγκέντρωσε 24.654 σταυρούς.
Την είσοδο της στην Βουλή «βλέπει» και η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, η οποία συγκέντρωσε στην ίδια εκλογική περιφέρεια 19.144 ψήφους.
Ακόμη ένας δημοσιογράφος που μπαίνει στην Βουλή αυτή την φορά από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας είναι ο Γιάννης Λοβέρδος με 14.384 σταυρούς.
Όσον αφορά την Β’ Πειραιά, εκεί ένας δημοσιογράφος κατάφερε να λάβει το εισιτήριο για τη Βουλή κι αυτός είναι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.
- Αλβανία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ράμα – Βίαιες συγκρούσεις στα Τίρανα
- Μέση Ανατολή: Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με τη χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, λέει ο Μπιρόλ
- Ιράν: Πλησιάζει στη λήξη του το τελεσίγραφο του Τραμπ για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις