Από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό ο Μπάγιος
Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού απέκτησε τον Γαρύφαλλο Μπάγιο που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ
Παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Γαρύφαλλος Μπάγιος.
Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ αγωνιζόταν στην ΑΕΚ την περασμένη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γαρύφαλλο Μπάγιο. Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.
Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Γαρύφαλλος Μπάγιος ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού η οποία έχει πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Εδώ αγωνίζονται αθλητές με πολλούς τίτλους, ενώ η ομάδα έχει στόχους και είναι επαγγελματική. Ήθελα πάντα να παίζω σε μια τέτοια ομάδα με τέτοιους στόχους. Εύχομαι οι χρονιές που θα είμαι στον Ολυμπιακού να με βρουν υγιή και να έχουμε μια καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου»».
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες

