Μήνυμα Φ. Γεννηματά για Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
Η κ. Γεννηματά μεταξύ άλλων σημειώνει χαρακτηριστικά ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για μια κοινωνία αλληλεγγύης χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις, ενώ τονίζει ότι προτεραιότητα αποτελεί η προστασία της νέας γενιάς από κάθε είδους εξαρτήσεις
Σε δήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών προχώρησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Η κ. Γεννηματά μεταξύ άλλων σημειώνει χαρακτηριστικά ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για μια κοινωνία αλληλεγγύης χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις, ενώ τονίζει ότι προτεραιότητα αποτελεί η προστασία της νέας γενιάς από κάθε είδους εξαρτήσεις.
Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:
«Ενώνουμε δυνάμεις για μια κοινωνία αλληλεγγύης χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις. Προτεραιότητα δίνουμε στα προγράμματα πρόληψης, ενημέρωσης για την προστασία της νέας γενιάς από κάθε είδους εξαρτήσεις, αλλά και την προστασία ευπαθών ομάδων και δυνατότητα πρόσβασης στη θεραπεία για οροθετικούς και χρήστες.
Όμως, πέρα από όλα αυτά, δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα και σημασία στη διαδικασία ενσωμάτωσης, γιατί όλοι είναι απαραίτητοι και πολύτιμοι. Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα μετά τις εκλογές, γιατί τα θέματα αυτά είναι διακομματικής συνεννόησης και θα πράξουμε τα δέοντα για να οδηγηθούμε σε συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις νόμου αμέσως μετά τις εκλογές».
- Η Μπιγιονσέ επιστρέφει στο Met Gala μετά από 10 χρόνια απουσίας στο πλευρό της Άννα Γουίντουρ
- Live: Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τους αγρότες
- Κυψέλη: «Ήταν η πρώτη της μέρα στο σχολείο» – Μαρτυρία για την 16χρονη που μαχαίρωσε 14χρονη στο προαύλιο
- Η Stoiximan παρουσιάζει τη νέα της εικόνα
- Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Μόρις στα Ερυθρόλευκα (pics)
- Το τρελό σχέδιο του Μασκ για τον Άρη περιπλέκει την είσοδο της SpaceΧ στο χρηματιστήριο
