Άρης : Μετάθεση στο μεταγραφικό ραντεβού
Την Κυριακή 26/5 θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση ανάμεσα στους Καρυπίδη, Διαμαντόπουλο και Παντελίδη, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη να είναι στο επίκεντρο
Η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον προπονητή Σάββα Παντελίδη, θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Κυριακή και όχι το Σάββατο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη.
Βασικό αντικείμενο συζήτησης στο ραντεβού των τριών αντρών, θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο Άρης και η υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Στη συγκεκριμένη συνάντηση, μάλιστα, αναμένεται να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για τους τέσσερις παίκτες που θα αποκτηθούν μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
- Αγρότες: Μπλόκο στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας από τους παραγωγούς της Εύβοιας – «Η κυβέρνηση ανακυκλώνει τα μέτρα»
- Η καλή ψυχική υγεία των εφήβων κρύβεται στο… μαξιλάρι
- Γιώργος Λιάγκας: Το ατύχημα που έπαθε στο σπίτι του – Τι λέει ο ίδιος για την περιπέτεια του
- «Φθηνό ρεύμα για όλους» ζητά το ΠΑΣΟΚ – Τι προτείνει
- «Βράζουν» στην Τότεναμ με τον Φρανκ: Εμφανίστηκε να κρατάει κούπα της Άρσεναλ (pic)
- Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για τον καθαρισμό του Μόρνου