Μ. Γεωργιάδου στο One Channel: Θα χρησιμοποιήσω το επάγγελμά μου για τον πολιτισμό
«Θα χρησιμοποιήσω το επάγγελμά μου για τον πολιτισμό» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα», Μαρία Γεωργιάδου.
«Θα χρησιμοποιήσω το επάγγελμά μου για τον πολιτισμό» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα», Μαρία Γεωργιάδου.
Η κ. Γεωργιάδου ανέφερε πως στον συνδυασμό, με τον οποίο πολιτεύεται, υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί η Κηφισιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μέσα στους στόχους της είναι ένα καλλιτεχνικό σχολείο, καθώς και ένα πολιτιστικό κέντρο. Ερωτηθείσα για την Κηφισιά υπογράμμισε ότι δεν είναι για το σύνολο των πολιτών μια αναβαθμισμένη περιοχή.
Κλείνοντας ανέφερε ότι την έχει βοηθήσει η αναγνωρισιμότητά της «είναι σαν να έχω συστηθεί, να έχω δώσει έναν πρόλογο και να περνάω στο κυρίως θέμα» ολοκλήρωσε.
Πηγή: onetv
- Σε κρίσιμο σημείο η διαπραγμάτευση για την Ουκρανία – Όλες οι εξελίξεις στο Βερολίνο
- Greek Farmers Blockades – Agri. Min. Calls for Immediate Dialogue
- Δημοσκόπηση: Με τους αγρότες 8 στους 10 πολίτες – Να γίνουν εκλογές το 2026
- Όταν η Μάντσεστερ Σίτι έκανε… «κατά λάθος» πρόταση για τον Μέσι
- Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός στη Σίκινο – Εξετάζεται αν ανήκει σε μία από τις δύο Γαλλίδες που αγνοούνται από το 2024
- Ακούστε το «Lullaby» και στηρίξτε τον λαό της Παλαιστίνης – Συμμετέχουν Μπράιαν Ίνο, Νένε Τσέρι και άλλοι

