Ο Π. Βαλλιάνος στην εκπομπή One Line
Ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ο Περικλής Βαλλιάνος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, την επίθεση κουκουλοφόρων κατά του εκλογικού περιπτέρου του συνδυασμού του
Ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ο Περικλής Βαλλιάνος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, την επίθεση κουκουλοφόρων κατά του εκλογικού περιπτέρου του συνδυασμού του, σημειώνοντας ωστόσο ότι η στήριξη των κ. Ηλιόπουλου και Γερουλάνου αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο και δείγμα ότι έχουμε μια διαφορετική ποιότητα κομματικού πολιτικού διαλόγου η στήριξη των κ. Ηλιόπουλου και Γερουλάνου.
Παράλληλα, ο κ. Βαλλιάνος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του συνδυασμού του την επόμενη ημέρα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα «κατά του κομματισμού του αμοιβαίου μίσους που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια».
Πηγή: onetv.gr
- Επίσημο: Ο Σέιμπεν Λι ανακοινώθηκε από την Εφές (pic)
- Δημιουργία «Πράσινου Σχολείου» Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο με 34 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Εφιαλτικά σενάρια για το 2026 – Τι προβλέπουν οι ειδικοί
- Δέκα πρώην παίκτες της ΑΕΚ ζητούν απαγόρευση μεταγραφών
- Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της Τουρκίας – Τι εξηγεί Τουρκάλα ειδικός
- ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν για χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια

