Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομαδική έκθεση με αφορμή το έργο του Πλάτωνα Ροδοκανάκη στο Άσυλο Ανιάτων

Ομαδική έκθεση με αφορμή το έργο του Πλάτωνα Ροδοκανάκη στο Άσυλο Ανιάτων

Η εικαστική ομαδική έκθεση «Αισθάνομαι να έχω μέσα μου κατιτί το πολύ ξανθό - » παρουσιάζεται αυτές τις μέρες και έως τις 31 Μαΐου στον επιβλητικό χώρο του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη, σε επιμέλεια Ίριδας Κρητικού.

Η εικαστική ομαδική έκθεση «Αισθάνομαι να έχω μέσα μου κατιτί το πολύ ξανθό – » παρουσιάζεται αυτές τις μέρες και έως τις 31 Μαΐου στον επιβλητικό χώρο του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη, σε επιμέλεια Ίριδας Κρητικού.

15 σημαντικοί καλλιτέχνες εκθέτουν τα έργα τους τα οποία δημιούργησαν με αφορμή τη ζωή και το έργο του Πλάτωνα Ροδοκανάκη, αλλά και το μυστηριώδες πέπλο που καλύπτει την ιστορία της οικογένειά του. Ώρες κοινού, πριν και μετά το τέλος της παράστασης «Στη μνήμη ενός μικρού παιδιού»: 19.00 με 20.30 και 22.30 με 23.00.  Στις 14 Οκτωβρίου η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Λονδίνο, στο University of Roehampton.

Συμμετέχουν με έργα τους

Γιάγκος Ανδρεάδης, Νεκτάριος Αποσπόρης, Νίκος Βατόπουλος, Ειρήνη Βογιατζή, Βασίλης Γαρυφαλλάκης, Ανδρέας Γεωργιάδης, Έλενα Κυρκιλή, Δήμητρα Λιάκουρα, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης, Περικλής Πραβήτας, Γιώργος Τσόπανος, Άννα Χαρακτινού, Θάνος Χόνδρος, Βιργινία Φιλιππούση, Γιώργος Φλωράκης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024