Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού

Είναι ξεκάθαρο και λογικό από κάθε άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς να δίνει μεγάλο βάρος στην αγορά της πατρίδας του, γνωρίζοντας πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Στόχος των πειραιωτών είναι να «κλείσει» πρώτα απ’ όλα το θέμα της απόκτησης στόπερ αλλά και σέντερ φορ κι εκεί εστιάζουν αυτή την στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Φρανσουά Μοντέστο.

Έχει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος στον μεταγραφικό «άξονα» του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι. Τον «άξονα» Πορτογαλία – Βραζιλία που βγάζει στον… Πειραιά.

Είναι ξεκάθαρο και λογικό από κάθε άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς να δίνει μεγάλο βάρος στην αγορά της πατρίδας του, γνωρίζοντας πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις.

Παράλληλη δίνει μεγάλη προσοχή στους Βραζιλιάνους παίκτες που αγωνίζονται στην Πορτογαλία, θεωρώντας πως στο πορτογαλικό πρωτάθλημα υπάρχουν Βραζιλιάνοι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του λιμανιού.

Κάθε προπονητής θέλει να επιλέγει παίκτες από τις αγορές που γνωρίζει καλά. Και το ίδιο ισχύει και με τον Πέδρο Μαρτίνς, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει με προσοχή και άλλες αγορές.

Η παρουσία άλλωστε του Φρανσουά Μοντέστο στο τμήμα σκάουτινγκ δίνει στους ερυθρόλευκους την δυνατότητα να έχουν πολύ καλή εικόνα στην Γαλλία.

Σε ότι αφορά τον Μαρτίνς αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι στην προηγούμενη σύσκεψη κορυφής έκανε τις προτάσεις του από την πορτογαλική αγορά. Λίγες μέρες αργότερα to10.gr αποκάλυψε το θέμα με τον Ματιέ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις της εντεκάδας και σ’ αυτή την λίστα υπάρχουν και Βραζιλιάνοι. Ο Μαρτίνς είχε δείξει από πέρυσι την προτίμηση του στην απόκτηση παικτών από την Βραζιλία και θα ήταν ιδανικό για την ομάδα του λιμανιού να εντάξει στο ρόστερ της κι άλλους «Γκιγιέρμε».

Παίκτες δηλαδή που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά, παίκτες που θα είναι σε θέση να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει παρουσιάσει την λίστα του στην διοίκηση του Ολυμπιακού και είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τους ιθύνοντες του συλλόγου για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό εναντίον της Λάρισας το απόγευμα της Κυριακής, ο Μαρτίνς σχεδιάζει να κάνει ένα σημαντικό ταξίδι στην πατρίδα του.

Ένα ταξίδι στο οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει την δυνατότητα να κάνει και σημαντικές επαφές για παίκτες που βρίσκονται στην μεταγραφική ατζέντα των πειραιωτών.

Αυτό που είναι δεδομένο έχει να κάνει με την προτίμηση του Μαρτίνς για την απόκτηση παικτών από την πορτογαλική αγορά. Και δεν χωρά αμφιβολία ότι στο πορτογαλικό πρωτάθλημα υπάρχουν επιλογές που μπορούν να κάνουν την διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Θα έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ταξίδι του Μαρτίνς στην Πορτογαλία μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024