Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (14/04) τον ΟΦΗ στις 19:00 και με αφορμή την επικείμενη αυτή αναμέτρηση, η Μελανόλευκη ΠΑΕ θυμήθηκε την ιστορική πεντάρα επί των Πράσινων!
Ο OΦΗ γύρισε πίσω στον χρόνο, στις 20 Δεκεμβρίου 1987, όταν επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-5 επί του Τριφυλλιού!
Αναλυτικά το αφιέρωμα της κρητικής ΠΑΕ:
«Στις 20 Δεκεμβρίου 1987 ο ΟΦΗ επικράτησε του Παναθηναϊκού μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο με σκορ 5-2. Η νίκη αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας επιτυχία του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό στην ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δυο ομάδων.
Με δυο γκολ του Χαραλαμπίδη και από ένα των Γιάννη Σαμαρά, Τάκη Περσία και Γιώργου Βλαστού, η ομάδα μας πήρε τη νίκη, με τον Αλεχάντρο Ίσις να συμμετέχει στην αναμέτρηση και να θυμάται όσα έγιναν στην κάμερα του ΟΦΗ TV.
Δημοσίευμα από τις ΗΠΑ αναφέρει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Μιλγουόκι.
Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη «μάχη» το βράδυ της Τρίτης στην Αστάνα και ο Σαντιάγκο Έσε θα έχει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια των πειραιωτών για τη νίκη απέναντι στην Καϊράτ
LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.