Λαχανικά στο βάζο
Για άριστο αποτέλεσμα προτιμήστε ολόφρεσκα λαχανικά
Spotlight
-
Προκλητικός ο Τσελίκ για τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο: «Δεν θα δεχτούμε μονομερείς ενέργειες»
-
Φοιτητής βρήκε παξιμάδι... βίδας στη σαλάτα που έτρωγε στο Πολυτεχνείο Κρήτης
-
Στα χέρια όχι και τόσο λαμπρών μυαλών ο πυρηνικός υποβρυχιακός στόλος της Κίνας
-
Οι 4 κακές συνήθειες που πρέπει να «κόψετε» αν θέλετε να εξελιχθείτε
Υλικά για 2 βάζα των 500 ml
1 φλιτζάνι πράσινο λάχανο κομμένο
1 φλιτζάνι καρότο σε λεπτές ροδέλες
1/2 φλιτζάνι σέλινο σε μεγάλα κομμάτια
1/2 φλιτζάνι πιπεριές πράσινες σε μικρά κομμάτια
1½ χρωματιστή πιπεριά σε μικρά κομμάτια
2 κουταλιές αλάτι
Ξίδι από λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
• Πλένετε τα λαχανικά, τα στραγγίζετε και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Στη συνέχεια, τα βάζετε σε μια μεγάλη λεκάνη, τα πασπαλίζετε με το αλάτι και τα ανακατεύετε για να πάει το αλάτι παντού.• Τα μοιράζετε σε 2 γυάλινα βάζα με μεγάλο στόμιο, αφήνοντας ένα κενό περίπου 8 εκ. • Γεμίζετε τα βάζα έως τη μέση με ελαιόλαδο και συμπληρώνετε το υπόλοιπο με ξίδι. • Κλείνετε τα δοχεία και τα αναποδογυρίζετε για να ανακατευτούν καλά τα υλικά. • Τα βάζετε στο ψυγείο και περιμένετε για 3 τουλάχιστον εβδομάδες πριν τα καταναλώσετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις