Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 743,46 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,33%.
Ήπιες ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 743,46 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,33%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,52 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,43%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,32%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής(+1,60%), της ΔΕΗ(+1,54%), της Πειραιώς(+1,41%) και της Eurobank(+1,03%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Lamda Development(-1,67%), της Motor Oil(-0,76%) και της Aegean Airlines(-0,61%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης των Τραπεζών(+1,13%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφει ο δείκτης του Πετρελαίου(-0,91%).
Ανοδικά κινούνται 28 μετοχές, 23 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: F.G.Europe +10,00% και ΕΛΓΕΚΑ+9,64%,ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Βιοκαρπέτ-5,66% και Audiovisual-4,35%.
Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι κρύβεται πίσω από το μισθολογικό χάσμα – Γιατί δεν αφορά αποκλειστικά το φύλο
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το λιντσάρισμα, τα δεσμά και η χρυσή εκδίκηση της ποπ πριγκίπισσας – «Δικαιοσύνη»
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
- Νίκαια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βασανισμό και βιασμό ανηλίκου και πορνογραφία – Μαζί τους και μία ανήλικη
- Ολυμπιακός: Το νέο ιστορικό επίτευγμα του Κώστα Παπανικολάου (pic)
- Τζουμέρκα: Δρόμος υποχώρησε στα Πράμαντα και «κατάπιε» ΙΧ – Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός

