
Παναθηναϊκός : Ευχάριστα μαντάτα για Δώνη
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή (29/03) και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (1/4, 19:00)
Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον προπονητή του Παναθηναϊκού Γιώργο Δώνη.
Ο Έλληνας τεχνικός είδε στην προπόνηση της Παρασκευής (29/03) τον Δημήτρη Κουρμπέλη να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και να τίθεται στη διάθεσή του για την προσεχή αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο αρχηγός των πράσινων συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, το οποίο μετά την αρχική προθέρμανση περιελάμβανε παιχνίδια πιεστικά με μπάλα και εν συνεχεία παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Ο κόουτς των Πράσινων, καλείται να διαχειριστεί όμως τέσσερις απουσίες καθώς θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης ενώ με γυμναστήριο συνέχισε ο Χατζηθεοδωρίδης. Επίσης, εκτός προπόνησης έμεινε ο Κότσαρης λόγω αδιαθεσίας.
- Βορίζια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος – Έκοψαν 134 ελιές αγρότη που αρνήθηκε να παραδώσει το χωράφι του
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Α’)
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές
- Ο λαός θα είναι ο καλύτερος κριτής για το ποια ή ποιος θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης και θα βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)



