Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To πιο «πικάντικο» φεστιβάλ για τους λάτρεις της σοκολάτας

To πιο «πικάντικο» φεστιβάλ για τους λάτρεις της σοκολάτας

Στο Φεστιβάλ Τσίλι και Σοκολάτας, συναντά κανείς γαστρονομικές γεύσεις πέρα από τα συνήθη «σύνορα» μεταξύ μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής

Γαστρονομικές γεύσεις πέρα από τα συνήθη «σύνορα» μεταξύ μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, πρωτότυπες και συνάμα πρωτοποριακές συνταγές που παντρεύουν πικάντικες και γλυκές γεύσεις, συνθέτουν τα βασικά συστατικά του Φεστιβάλ Τσίλι και Σοκολάτας, η αυλαία του οποίου άνοιξε την Παρασκευή στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Στην πλατεία Leon Stukelj, εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες πολίτες αναμένεται – σύμφωνα με τους διοργανωτές – να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και να αφήσουν για λίγο στην άκρη παραδοσιακές… συνταγές σοκολάτας. Στόχος και ταυτόχρονα πρόκληση, οι δημιουργίες σοκολάτας με …τσίλι, ή με την προσθήκη άλλων ιδιαίτερων και πικάντικων υλικών, προκειμένου να δώσουν ξεχωριστή γεύση στον ουρανίσκο των επισκεπτών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το διήμερο αυτό γαστρονιμικό φεστιβάλ, προσφέρει στους επισκέπτες γλυκά και πικάντικα προϊόντα και σ’ αυτό το «παρών» δίνουν σαράντα δημιουργοί από τη Σλοβενία, την Αυστρία, την Κροατία, τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και την Ιταλία.

Πέρα από τα κλασικά συντριβάνια … σοκολάτας, που εκτός από το υπέροχο θέαμα προσφέρουν και γεύση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γεύσεις: από σοκολατένιο κεμπάπ και πίτσα μέχρι σοκολατένιο ζαμπόν και κρασιά και λάδι με έντονη την προσθήκη τσίλι.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024