ΝΔ: Να συγκληθεί η Εξωτερικών και Άμυνας για την ΕΔΕ των 2 Ελλήνων στρατιωτικών
Αφορμή για το αίτημα στάθηκε η επίκληση απορρήτου από τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου από τον Βασίλη Κικίλια.
Αίτημα για άμεση σύγκληση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της βουλής κατέθεσαν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.
Οι «γαλάζιοι» βουλευτές ζητούν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να ενημερώσει θεσμικά και με την προβλεπόμενη διαδικασία την Επιτροπή, αναφορικά με τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε σχετικά με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τον τουρκικό στρατό στον Έβρο, τον Μάρτιο 2018.
Αφορμή, στάθηκε η επίκληση απορρήτου από τον Ευάγγελο Αποστολάκη, στην ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου του τομεάρχη Εθνικής ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, σχετικά με τα αποτελέσματα της ΕΔΕ.
- Την επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Βοιωτία θέλει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
- Γαλλία: Δύο βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα τους
- Βουλή: Κρεσέντο Λαζαρίδη κατά ΠΑΣΟΚ – Θυμήθηκε τον Τσοχατζόπουλο για να αποφύγει τις νέες αποκαλύψεις
- Οι επιλογές του Χίφι για το καλοκαίρι – Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του στην Παρί (vids)
- Τα νέα φάρμακα αδυνατίσματος φέρνουν αποτελέσματα αλλά και αναπάντητα ερωτήματα
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης
