Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο της σύντροφο σε επίδειξη της Chanel

Η Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο της σύντροφο σε επίδειξη της Chanel

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Νίκολας Λεφέμπρ παρακολούθησαν την επίδειξη της Chanel, καθισμένοι στην πρώτη σειρά , δίπλα στη Ναόμι Κάμπελ ενώ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθούν πιασμένοι χέρι-χέρι

Η Μόνικα Μπελούτσι τραβάει πάντα όλα τα βλέμματα πάνω της και έτσι η εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός πραγματοποίησε μία ακόμα στιλάτη εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel, συνοδευόμενη από τον νέο γοητευτικό σύντροφό της, Νίκολας Λεφέμπρ.

Η πρώτη επίσημη, κοινή εμφάνισή τους έγινε την Τρίτη, στην επίδειξη με την οποία ο οίκος Chanel αποχαιρέτησε τον Κάρλ Λάγκερφελντ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Νίκολας Λεφέμπρ παρακολούθησαν την επίδειξη της Chanel, καθισμένοι στην πρώτη σειρά , δίπλα στη Ναόμι Κάμπελ ενώ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθούν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Ο Νίκολας Λεφέμπρ είναι και νέος – 36 ετών – και ωραίος και από τις αρχές του χειμώνα είναι ο νέος σύντροφός της Μόνικα Μπελούτσι. Είναι σκηνογράφος και ιδιοκτήτης μίας γκαλερί στο Παρίσι. Εχει μία κόρη έξι ετών από προηγούμενη σχέση του, ενώ η 54χρονη Μόνικα Μπελούτσι, έχει δύο κόρες ηλικίας 15 και 9 ετών από τον γάμο της με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο χώρισαν το 2013.

Μπελούτσι και Λεφέμπρ ήταν ίσως ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια – αν όχι το ωραιότερο – στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και τα φλας των φωτογράφων φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία να τους απαθανατίσουν…

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024