Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Flying Spur 2020: Υβριδική πολυτέλεια

Bentley Flying Spur 2020: Υβριδική πολυτέλεια

To επιβλητικό τετράθυρο μοντέλο των Βρετανών βρίσκεται στην τελική ευθεία δοκιμών που θα το οδηγήσουν στη νέα γενιά του η οποία προδιαγράφεται ακόμα επιβλητικότερη αλλά και υβριδική καθώς μοιράζεται πολλά από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της με την Porsche Panamera.

Φωτογραφίες: Automedia

H βρετανική φίρμα μπορεί να καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες σε επίπεδο καμουφλάζ για να κρύψει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που συνοδεύουν την Flying Spur, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να κρύψει αυτό καθ΄αυτό το γεγονός της επικείμενης διαδοχής της από μια νέα γενιά η οποία έχει ήδη κάνει ένα πέρασμα από το Nurburgring ως δοκιμαστικό πρωτότυπο και πλέον, αλλάζει πίστα, δοκιμάζοντας τις αντοχές της στο ψύχος του ευρωπαϊκού βορρά.

Σε επίπεδο σχεδίασης, η νέα Flying Spur δείχνει να εναρμονίζει τις λεπτομέρειες της με την Continental GT, φροντίζοντας παράλληλα να προσδώσει ένα ακόμα κομψότερο αέρα στο πιο τετραγωνισμένο πίσω τμήμα με τη συνδρομή από καμπύλες φόρμες.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν εικόνες και στοιχεία για το εσωτερικό το οποίο παραδοσιακά αποτελεί και το πιο θεαματικό σημείο μιας Bentley, πολλώ μάλλον δε όταν πρόκειται για την Flying Spur. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναμένεται η συνήθης εκκεντρική πολυτέλεια αλλά και η επιστράτευση πολύ περισσότερης τεχνολογίας όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες εποχές με στόχο την όσο το δυνατόν πιο πολυτελώς άνετη όσο και δημιουργική παραμονή των επιβατών.

Αφετηρία για τη νέα γενιά της Flying Spur αναμένεται να αποτελέσει η ίδια αρχιτεκτονική που φιλοξενεί και την Porsche Panamera. Αυτό σημαίνει ότι η νέα γενιά του βρετανικού μοντέλου εκτός από τις γνωστές εκδόσεις με κινητήρες V8 και V12 θα συμπεριλάβει στις επιλογές του και μια υβριδική έκδοση η οποία και θα αξιοποιήσει ένα σύνολο αντίστοιχο του γερμανικού τετράθυρου coupe όπου ένας V8 κινητήρας συνεργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας 680 ίππους.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι η πρεμιέρα της νέας Flying Spur να πραγματοποιηθεί μέσα στην άνοιξη κάτι που κρίνοντας από την εμφάνιση των δοκιμαστικών πρωτοτύπων, θα επαληθευτεί.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024