Φωτογραφίες: Automedia

H βρετανική φίρμα μπορεί να καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες σε επίπεδο καμουφλάζ για να κρύψει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που συνοδεύουν την Flying Spur, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να κρύψει αυτό καθ΄αυτό το γεγονός της επικείμενης διαδοχής της από μια νέα γενιά η οποία έχει ήδη κάνει ένα πέρασμα από το Nurburgring ως δοκιμαστικό πρωτότυπο και πλέον, αλλάζει πίστα, δοκιμάζοντας τις αντοχές της στο ψύχος του ευρωπαϊκού βορρά.

Σε επίπεδο σχεδίασης, η νέα Flying Spur δείχνει να εναρμονίζει τις λεπτομέρειες της με την Continental GT, φροντίζοντας παράλληλα να προσδώσει ένα ακόμα κομψότερο αέρα στο πιο τετραγωνισμένο πίσω τμήμα με τη συνδρομή από καμπύλες φόρμες.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν εικόνες και στοιχεία για το εσωτερικό το οποίο παραδοσιακά αποτελεί και το πιο θεαματικό σημείο μιας Bentley, πολλώ μάλλον δε όταν πρόκειται για την Flying Spur. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναμένεται η συνήθης εκκεντρική πολυτέλεια αλλά και η επιστράτευση πολύ περισσότερης τεχνολογίας όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες εποχές με στόχο την όσο το δυνατόν πιο πολυτελώς άνετη όσο και δημιουργική παραμονή των επιβατών.

Αφετηρία για τη νέα γενιά της Flying Spur αναμένεται να αποτελέσει η ίδια αρχιτεκτονική που φιλοξενεί και την Porsche Panamera. Αυτό σημαίνει ότι η νέα γενιά του βρετανικού μοντέλου εκτός από τις γνωστές εκδόσεις με κινητήρες V8 και V12 θα συμπεριλάβει στις επιλογές του και μια υβριδική έκδοση η οποία και θα αξιοποιήσει ένα σύνολο αντίστοιχο του γερμανικού τετράθυρου coupe όπου ένας V8 κινητήρας συνεργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας 680 ίππους.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι η πρεμιέρα της νέας Flying Spur να πραγματοποιηθεί μέσα στην άνοιξη κάτι που κρίνοντας από την εμφάνιση των δοκιμαστικών πρωτοτύπων, θα επαληθευτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας