
Θρίλερ στον αέρα για τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη
Το Super Puma δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στα Χανιά, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ετσι, αποφασίστηκε το ελικόπτερο να πάει στο Ηράκλειο και από εκεί ο υπουργός θα μεταβεί οδικώς στα Χανιά.
Περιπέτεια στον αέρα λόγω της κακοκαιρίας είχε ο υπουργός Υποδομών. Ο Χρήστος Σπίρτζης μετέβη στην Κρήτη για να συντονίσει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν έπειτα από τις καταστροφές που προκάλεσε στα Χανιά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.
Όμως, το Super Puma δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στα Χανιά, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ετσι, αποφασίστηκε το ελικόπτερο να πάει στο Ηράκλειο και από εκεί ο υπουργός θα μεταβεί οδικώς στα Χανιά.
Τον κ. Σπίρτζη συνοδεύει κλιμάκιο Μηχανικών του υπουργείου. Πρόκειται για εμπειρογνώμονες της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών. Μαζί του μεταβαίνει στο νησί και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος συνοδεύεται από τον υποστράτηγο της ΕΜΑΚ Γιάννη Πετρούτσο και 9μελές κλιμάκιο.
Τις επόμενες ώρες αναχωρεί για την Κρήτη κλιμάκιο Μηχανικών της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών, με εξειδικευμένες γνώσεις στα γεωτεχνικά προβλήματα και στις αποκαταστάσεις τεχνικών έργων (γεφυροποιΐα, διαβάσεις κτλ). Θα ελέγξουν λεπτομερώς εκτός των άλλων και τα γεωτεχνικά προβλήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα αλλά και του συνόλου του επαρχιακού δικτύου.
- Συγκέντρωση αρτοποιών έξω από το υπουργείο Οικονομικών: Ζητούν μείωση κόστους ενέργειας και φορολογίας
- Θεσσαλονίκη: Παραμένει στη ΜΕΘ ο φοιτητής με τη μηνιγγίτιδα – «Σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση» λέει ο Γιαννάκος
- Φαρμακοβιομηχανία στην Ευρώπη: Στρατηγική αυτονομία, επενδύσεις και ο ρόλος της Ελλάδας στο νέο υγειονομικό τοπίο
- Ρωσία: Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων
- Γιατί ο Περσικός Κόλπος διαθέτει περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου
- Τεράστιο το ενδιαφέρον για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό στη Βουλγαρία – Ανοίγει και το πάνω διάζωμα του γηπέδου
