Σιμόες: «Είναι… τρελός για την Ελλάδα ο Χιμένεθ»
Ο Πορτογάλος μέσος Αντρέ Σιμόες, μετά την βράβευσή του από τον ΠΣΑΤ ως μέλος της καλύτερης 11άδας της περσινής σεζόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μανόλο Χιμένεθ
Στην καλύτερη 11άδα της περσινής σεζόν συμπεριελήφθη ο Αντρέ Σιμόες, με τον μέσο της ΑΕΚ στις δηλώσεις του να πλέκει το εγκώμιο του Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Πορτογάλος άσος της Ενωσης μετά την βράβευσή του από τον ΠΣΑΤ, αναφέρθηκε στον προπονητή του, τονίζοντας ότι ο Ισπανός είναι… τρελός με την Ελλάδα και έχει πάθος με το ποδόσφαιρο. «Μας βοήθησε πάρα πολύ την περσινή σεζόν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι τρελός για την Ελλάδα, όπως κι εγώ. Έχει τρομερό πάθος και ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Σιμόες πέρσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Φέτος, είχε μπει στον… πάγο μετά την άρνησή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ωστόσο, τελικά οι διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Ενωσης είχαν αίσιο τέλος και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Χιμένεθ.
- Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη: Γιατί δεν ακολουθούμε τις συμβουλές που δίνουμε;
- Λύσεις out of the box για την ενεργειακή κρίση: Εβδομάδα 4 ημερών,τηλεργασία, κατάργηση της γραβάτας
- Εμπλοκή με τις 600 «έξυπνες» κάμερες στα λεωφορεία
- Γιατί σπεύδουν στο «Gerald R. Ford» οκτώ αμερικανοί ντετέκτιβ
- Φυλακές Κορυδαλλού: Το συμβόλαιο θανάτου και οι σκιές
- Η Σόντα Ράιμς για την απουσία του Έρικ Ντέιν στο In Memoriam των Όσκαρ




