
Ζαμπά για την αποβολή του: «Οποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει…»
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ και άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Δανού
Συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ζήτησε ο Λέο Ζαμπά.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος του αγώνα άφησε αιχμές για την διαιτησία του Δανού, τονίζοντας ότι «όποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει». Παράλληλα, τόνισε ότι κάποιοι προσπαθούν να του καταστρέψουν το όνειρο, αλλά θα γυρίσει πιο δυνατός.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Καληνύχτα, θέλω να απολογηθώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου για αυτό που συνέβη στο σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλω να σχολιάσω την απόδοση του διαιτητή της αναμέτρησης, δεν είναι δικιά μου δουλειά, όποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει. Ποτέ δεν ήταν εύκολο, θέλουν να καταστρέψουν το όνειρο μου αλλά ποτέ δεν θα το καταφέρουν. Θα επιστρέψω πιο δυνατός».
- Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση κτηνοτρόφων από την Λέσβο με την Κυβέρνηση – «Αδειάζουν τα χωριά μας»
- Κεφαλονιά: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της Μυρτούς
- Βαλ Κίλμερ: Μετά θάνατον πρεμιέρα και πρώτο τρέιλερ του γουέστερν για τον AI κλώνο του
- BHMAGAZINO: Ο αλλόκοτος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
- Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Τι αναφέρει
- Μεταξουργείο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι – Το θύμα κινείται αιμόφυρτο λίγο πριν καταρρεύσει



