
Μια ανάσα από την Άντερλεχτ ο Μπολάσι
Ο Γιανίκ Μπολάσι θα ταξιδέψει άμεσα στο Βέλγιο προκειμένου να υπογράψει με την Άντερλεχτ
Εισιτήρια για Βέλγιο έχει βγάλει ο Γιανίκ Μπολάσι. Η Έβερτον συμφώνησε με την Άντερλεχτ για τον δανεισμό του μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν και ο 29χρονος «πετάει» άμεσα για Βρυξέλλες.
Αυτός θα είναι ο δεύτερος δανεισμός του Κονγκολέζου τη φετινή περίοδο, καθώς μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στην Championship με τη φανέλα της Άστον Βίλα.
Ο Μπολάσι αποκτήθηκε από την Έβερτον το καλοκαίρι του 2016 αντί του ποσού των 25 εκατομμυρίων λιρών, όμως στο Λίβερπουλ δεν κατάφερε ποτέ να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες.
Τον περασμένο Αύγουστο παραχωρήθηκε δανεικός στους «Χωριάτες» και σε 21 εμφανίσεις κατάφερε να σημειώσει δυο γκολ. Πριν από δέκα μέρες και με τη λήξη του δανεισμού του επέστρεψε στο Λίβερπουλ, όμως όπως φαίνεται ο Κονγκολέζος είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει ξανά.
- Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια τόνου
- Αποκάλυψη in: Η δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές και υπουργείο των ΗΠΑ διαψεύδουν την κυβέρνηση για την κρατική επιδότηση του Predator
- CENTCOM: Πλήξαμε πάνω από 13.000 στόχους στο Ιράν
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout




