Μια ανάσα από την Άντερλεχτ ο Μπολάσι
Ο Γιανίκ Μπολάσι θα ταξιδέψει άμεσα στο Βέλγιο προκειμένου να υπογράψει με την Άντερλεχτ
Εισιτήρια για Βέλγιο έχει βγάλει ο Γιανίκ Μπολάσι. Η Έβερτον συμφώνησε με την Άντερλεχτ για τον δανεισμό του μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν και ο 29χρονος «πετάει» άμεσα για Βρυξέλλες.
Αυτός θα είναι ο δεύτερος δανεισμός του Κονγκολέζου τη φετινή περίοδο, καθώς μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στην Championship με τη φανέλα της Άστον Βίλα.
Ο Μπολάσι αποκτήθηκε από την Έβερτον το καλοκαίρι του 2016 αντί του ποσού των 25 εκατομμυρίων λιρών, όμως στο Λίβερπουλ δεν κατάφερε ποτέ να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες.
Τον περασμένο Αύγουστο παραχωρήθηκε δανεικός στους «Χωριάτες» και σε 21 εμφανίσεις κατάφερε να σημειώσει δυο γκολ. Πριν από δέκα μέρες και με τη λήξη του δανεισμού του επέστρεψε στο Λίβερπουλ, όμως όπως φαίνεται ο Κονγκολέζος είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει ξανά.
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας


