Ολυμπιακός : Η… άλλη πλευρά του Βασίλη Σπανούλη
Ο Βασίλης Σπανούλης πρωταγωνιστεί στο τελευταίο επεισόδιο της ερυθρόλευκης σειράς «Μπες στα παπούτσια τους»
Συνεχίζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός τα ευρηματικά της βίντεο που έχουν σκοπό να μάθει ο κόσμος καλύτερα τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής της ερυθρόλευκης σειράς «Μπες στα παπούτσια τους» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών απάντησε σε ωραίες ερωτήσεις και αποκάλυψε τι θα έκανε εάν ήταν αόρατος και τι θα έπραττε εάν ήταν στη θέση του Ντέιβιντ Μπλατ και του Ζούκενμπεργκ.
Ξεχωριστές οι απαντήσεις του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έδειξε και μια άλλη πλευρά εκτός από εκείνη της ηγετικής φυσιογνωμίας στα παρκέ.
Δείτε το βίντεο:
- Θεσσαλονίκη: Για αρπαγή και ληστεία 22χρονου συνελήφθησαν τρεις 19χρονοι – Τον επιβίβασαν με τη βία σε όχημα
- ΠΑΟΚ – Προμηθέας 100-70: Άνετη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά πριν τον ημιτελικό με τη Μούρθια
- Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Πρωταπριλιά: Έρχεται ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό
- Ο βασιλιάς Κάρολος και η αμύθητη περιουσία του
- Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κατοικία στη Νεμέα
- Μια απορία για τον Γιοβάνοβιτς
