
Τρολάρισμα στον Κάραχερ ο Νέβιλ
Δείτε τι σκέφτηκε ο Γκάρι Νέβιλ για να πειράξει τον συνάδελφο του.
Οι κόντρες τους ως παίκτες στα γήπεδα της Αγγλίας ήταν μυθικές, ποτέ δεν ήταν φίλοι εκτός γηπέδου, ωστόσο οι σχέσεις τους πλέον έχουν γίνει καλύτερες αφού και οι δύο εργάζονται στο ‘’SkySports’’ ως σχολιαστές. Τα πειράγματα όμως παραμένουν πειράγματα.
Ο πρώην δεξιός οπισθοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» βρήκε έναν όχι τόσο ευχάριστο τρόπο ώστε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον αντίπαλο του και να του θυμίσει τις παλιές τους στιγμές στα γήπεδα.
Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter :
«Ήταν ένας από τους καλύτερους. Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς τα δικά σου αυτογκόλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»
https://twitter.com/GNev2/status/1089819799625056257
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό

