Βούλτεψη: Μου επιτέθηκαν παρακρατικοί στο συλλαλητήριο
Η βουλευτής της ΝΔ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, λέγοντας πως υπήρξε προσπάθεια να ταυτιστούν οι ειρηνικοί διαδηλωτές με τα ακραία στοιχεία σημειώνοντας μάλιστα με νόημα πως επετράπη να ξεκινήσουν από την πρώτη στιγμή τα επεισόδια στο Σύνταγμα
Τη δράση παρακρατικών στην επίθεση που δέχθηκε η ίδια χθες, στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας κατήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.
Μιλώντας στο News 24/7 η βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα σημειώνοντας πως αντί να κάνει τη δουλειά της, έκανε μαθήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Η κ. Βούλτεψη επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, λέγοντας πως υπήρξε προσπάθεια να ταυτιστούν οι ειρηνικοί διαδηλωτές με τα ακραία στοιχεία σημειώνοντας μάλιστα με νόημα πως επετράπη να ξεκινήσουν από την πρώτη στιγμή τα επεισόδια στο Σύνταγμα. «Η επίθεση εναντίον μου το αποδεικνύει», πρόσθεσε.
«Ο Τσίπρας κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι ταυτίζεται με τους ακραίους. Αν ίσχυε αυτό, τότε γιατί επιτέθηκαν σε μένα; Ήταν μεταμφιεσμένοι διαδηλωτές, ήθελαν αίμα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήταν παρακρατικοί» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε για την επίθεση που δέχθηκε. «Με χτύπησαν, με κλώτσησαν και με έριξαν κάτω, στο πεζοδρόμιο».
Ήδη από χθες, η κ. Βούλτεψη είχε καταγγείλει ότι πολλοί άνθρωποι στην Αθήνα δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις από παρακρατικά στοιχεία. «Οι τραμπούκοι αυτοί και η κυβέρνηση έχουν έναν κοινό στόχο: Να μην εκφράσουν την αντίθετη γνώμη τους ο ελληνικός λαός και οι πολιτικές δυνάμεις για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών» είχε δηλώσει χθες.
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»

