Ο Καμμένος αποχαιρέτησε τους αρχηγούς των γενικών επιτελείων
Ο κ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε αν θα αποχωρήσει, απάντησε: «Θα πράξω αυτό που είναι σωστό».
Τους αρχηγούς των γενικών επιτελείων φέρεται να αποχαιρέτισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος κατά την πρωινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας, στο Πεντάγωνο, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Ωστόσο το τι πραγματικά θα κάνει ο Πάνος Καμμένος -αν πρόκειται για άλλον έναν ελιγμό και ίσως προσπάθεια άσκησης πίεσης στον Τσίπρα ή όντως το έχει αποφασίσει να αποχωρήσει τελικά από τη θέση του υπουργού- θα διαφανεί μετά το αυριανό ραντεβού του με τον πρωθυπουργό.
Στο συμβούλιο Άμυνας μετείχαν οι αρχηγοί των όπλων ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, και ο ίδιος και συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας όπως η ελληνοτουρκική κρίση, αλλά και διαφορά λειτουργικά θέματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε αν θα αποχωρήσει, απάντησε: «Θα πράξω αυτό που είναι σωστό».
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έδειξε αποφασισμένος να αποχωρήσει αποχαιρετώντας στο συμβούλιο άμυνας τους αρχηγούς όπλων.
- Νέος γύρος βροχοπτώσεων: «Red Code» για Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιο και Ήπειρο – Και η Αττική στο επίκεντρο
- Από τον ελαιώνα στην καρδιά της Αθήνας: Το «Ooo-live!» βρήκε τον τραπεζικό σύμμαχο που έψαχνε
- Ολυμπιακός: Οι αντίπαλοι στον προημιτελικό όμιλο του Champions League ανδρών
- Έγκλημα στο Ηράκλειο: Προφυλακίστηκαν και οι τρεις για τη δολοφονία του 40χρονου
- «Η κάλπη θα έρθει»: Στο εδώλιο ξανά ο Ιμάμογλου στη δίκη για το «πλαστό» πτυχίο
- Ας μην γελιόμαστε, ο Μπενίτεθ δεν θ’ αλλάξει…
