
Έτινγκερ: Η ΕΕ να αναλάβει ενέργειες εις βάρος της Γαλλίας
Η Ε.Ε. θα πρέπει να αναλάβει ενέργειες εις βάρος της Γαλλίας σχετικά με τους δημοσιονομικούς κανόνες, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Προϋπολογισμού Γκίντερ Έτινγκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Focus
Η Ε.Ε. θα πρέπει να αναλάβει ενέργειες εις βάρος της Γαλλίας σχετικά με τους δημοσιονομικούς κανόνες, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Προϋπολογισμού Γκίντερ Έτινγκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Focus.
Σχολιάζοντας τις πρόσφατες επιπλέον δαπάνες στις οποίες προέβη ο Γάλλος πρόεδρος, δήλωσε ότι πρόκειται για διαρθρωτικές μόνιμες δαπάνες που θα διαρκέσουν όλο το 2020 και επανέλαβε ότι η Γαλλία παραβιάζει τους κανονισμούς τα τελευταία έντεκα χρόνια πλην του 2017, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
«Τα κράτη-μέλη δεν μπορούν να συγχωρέσουν τη Γαλλία τόσο εύκολα», υπογράμμισε ο Γερμανός Επίτροπος διαφωνώντας με τον Πιερ Μοσκοβισί , ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί επιτρέπουν κάποιες ατασθαλίες εάν είναι περιορισμένες, προσωρινές και ιδιαίτερου χαρακτήρα.
Ο Έτινγκερ πρόσθεσε επίσης ότι Γαλλία και Ιταλία πρέπει να πράξουν περισσότερα για να μειώσουν το χρέος τους, επισημαίνοντας ότι καμία χώρα δεν έχει εκμεταλλευτεί τα χαμηλά επιτόκια για να μειώσει τον δείκτη χρέους της.
- Πρώην υπουργός, πρώην υφυπουργός και 11 βουλευτές στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τραμπ: «Αφορά τα μωρά των σκλάβων» – Παρών στη συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για το δίκαιο του εδάφους
- Οι Αντετοκούνμπο έγραψαν Ιστορία στο NBA: Η πρώτη τριάδα αδερφών που αγωνίζεται στο ίδιο ρόστερ (pics, vids)
- Χημική ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως σε πλαστικά συνδέεται με πρόωρους τοκετούς και θανάτους νεογνών
- MAGA ρωγμές – Διχασμός για τον πόλεμο στο Ιράν, προεκλογική ενότητα γύρω από τον Τραμπ
- Πώς θα μάθετε στο κουτάβι να μην δαγκώνει τις παντόφλες σας







