Πρώτη γεύση από περιπετειώδες ηλεκτρικό μέλλον της Infiniti
Η ιαπωνική φίρμα θα δώσει από την έκθεση του Detroit μέσω ενός αντίστοιχου πρωτότυπου, μια πρώτη γεύση από το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της το οποία βάσει του προγραμματισμού της φίρμας αναμένεται από το 2021 και εφεξής, έχοντας ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική εξαρχής σχεδιασμένη για ηλεκτρικά μοντέλα.
H Infiniti δίνει το πρώτο δείγμα γραφής ενός πρωτότυπου αμιγώς ηλεκτροκίνητου crossover το οποίο θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση του Detroit, αναλαμβάνοντας να αποτυπώσει τις μελλοντικές ηλεκτρικές «συνήθειες» της premium ιαπωνικής φίρμας τόσο σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό όσο και τα μοντέλα που θα περιλαμβάνει το ηλεκτρικό της portfolio.
Αν και επί του παρόντος, η ιαπωνική φίρμα δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του ελκυστικού πρωτοτύπου, είναι σαφές ότι, στο κοντινό μέλλον, δηλαδή από το 2021,
οπότε και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Infiniti, μια ανάλογη πρόταση πρόκειται να ενταχθεί στην γκάμα της φίρμας.
Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που ξεχωρίζουν, πλην της δυναμικής όσο και κομψής σιλουέτας, χάρη στην αφθονία από καμπύλες, το ιαπωνικό crossover διαθέτει κάμερες αντί για συμβατικούς καθρέφτες ενώ οι χειρολαβές για τις πίσω πόρτες είναι «κρυφές» συντείνοντας στην αίσθηση ενός coupe SUV.
Ανεξαρτήτως των αισθητικών του προδιαγραφών, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Infiniti, στο Detroit θα δώσει και τις πρώτες συστάσεις για τη νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική που εξελίσσει η οποία από το 2021 θα φιλοξενεί τις αντίστοιχες προτάσεις της στις οποίες δεδομένο θα πρέπει να θεωρηθεί ότι θα συγκαταλέγεται και το παρών πρωτότυπο.
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωσης γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442