
Η Ιταλία θα στείλει αναθεωρημένο προϋπολογισμό παραμονή της συνόδου κορυφής
Μετά από εβδομάδες συγκρουσιακών δηλώσεων, οι Ιταλοί υπουργοί και η Κομισιόν έριξαν πρόσφατα τους τόνους
H Ρώμη σκοπεύει να στείλει έναν αναθεωρημένο προϋπολογισμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση την ερχόμενη Τετάρτη, παραμονή της συνόδου κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, δήλωσε ιταλική κυβερνητική πηγή.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε το σχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας, ο οποίος προβλέπει αύξηση του ελλείμματος στο 2,4% του ΑΕΠ το 2019 από 1,8% φέτος. Οι Βρυξέλλες λένε ότι το σχέδιο αυτό παραβιάζει προηγούμενες δεσμεύσεις της Ιταλίας για τη μείωση του ελλείμματος και δεν θα οδηγήσει στη μείωση του μεγάλου χρέους της.
Μετά από εβδομάδες συγκρουσιακών δηλώσεων, οι Ιταλοί υπουργοί και η Κομισιόν έριξαν πρόσφατα τους τόνους και δήλωναν ότι πρέπει να βρεθεί ένας συμβιβασμός για να αποτραπεί μία πειθαρχική διαδικασία που θα μπορούσε να καταλήξει στην επιβολή προστίμου.
- Πρώην υπουργός, πρώην υφυπουργός και 11 βουλευτές στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τραμπ: «Αφορά τα μωρά των σκλάβων» – Παρών στη συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για το δίκαιο του εδάφους
- Οι Αντετοκούνμπο έγραψαν Ιστορία στο NBA: Η πρώτη τριάδα αδερφών που αγωνίζεται στο ίδιο ρόστερ (pics, vids)
- Χημική ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως σε πλαστικά συνδέεται με πρόωρους τοκετούς και θανάτους νεογνών
- MAGA ρωγμές – Διχασμός για τον πόλεμο στο Ιράν, προεκλογική ενότητα γύρω από τον Τραμπ
- Πώς θα μάθετε στο κουτάβι να μην δαγκώνει τις παντόφλες σας







