Σε συμφωνία για τη μεταρρύθμιση της ευρωζώνης κατέληξε το Eurogroup
Οι υπουργοί Οικονομικών διαπραγματεύονταν όλη τη νύχτα στις Βρυξέλλες για την επίτευξη της συμφωνίας
Σε συμφωνία για τη μεταρρύθμιση της ευρωζώνης κατέληξαν σήμερα οι υπουργοί Οικονομικών της Ε.Ε., αναφέρει ο εκπρόσωπος του Eurogroup Λούις Ρέγο στον λογαριασμό του στο Twitter.
«Η σύνοδος ολοκληρώθηκε έπειτα από 18 ώρες (διαπραγματεύσεων). Καταλήξαμε σε συμφωνία για τη μεταρρύθμιση της ευρωζώνης», σημειώνει ο Ρέγο.
Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την συμφωνία. Αναμένονται στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν περίπου στις 9:45 ώρα Ελλάδος ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ. Οι υπουργοί Οικονομικών διαπραγματεύονταν όλη τη νύχτα στις Βρυξέλλες για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής.
- «Συμβούλιο Ειρήνης»: Αντιμέτωπη με τους Ευρωπαίους ΥΠΕΞ η Σούιτσα μετά τη συμμετοχή της στη συνεδρίαση
- Τέμπη: Διευκρινίσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις εκταφές των θυμάτων της τραγωδίας
- Θεσμικό ρήγμα στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο βάζει φρένο στην ικανότητα του Τραμπ να αποφασίζει και διατάσσει
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε μάντρα πολυκατοικίας στη Δροσιά – Ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE
- Σοβαρές καταγγελίες γονέων και μαθητών για διευθύντρια Λυκείου στον Νέο Κόσμο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες








