Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός προ και μετά… Φορτούνη!

Ολυμπιακός προ και μετά… Φορτούνη!

Οι παροικούντες την ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο λεγάμενος ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, οπότε οι μεταλλάξεις του Ολυμπιακού εν τη παρουσία και εν τη απουσία του είναι εκ εξ ορισμού θεαματικές

Οπως ο (χριστιανικός) κόσμος χωρίζεται σε δύο ιστορικές φάσεις, αναλόγως με τη γέννηση του Ιησού Χριστού, ομοίως και η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού τηρεί το δικό της χρονολόγιο…
Με τη λογική των προ Χριστού και μετά Χριστόν εποχών, πλασάρει κι ελόγου του τις προ του Φορτούνη και μετά τον Φορτούνη φάσεις του!
Η διαφοροποίηση υπήρξε αισθητή (και) στο Περιστέρι, όπου άμα τη εμφανίσει του ο χαρισματικός τρικαλινός μέσος έγινε η μετενσάρκωση του Μεσσία τον οποίο αναζητούσε ο Ολυμπιακός για να γυρίσει τούμπα το ματς και να αποδράσει με τη νίκη.
Οι παροικούντες την ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο λεγάμενος ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, οπότε οι μεταλλάξεις του Ολυμπιακού εν τη παρουσία και εν τη απουσία του είναι εκ εξ ορισμού θεαματικές.
Το προχθεσινό θρίλερ προστέθηκε ως άλλο ένα επεισόδιο σε αυτή τη σειρά, συν το τεκμήριο του ταλέντου, της ποιότητας και της καπατσοσύνης του: όσο καθόταν στον πάγκο, ο Ολυμπιακός βρισκόταν πίσω στο σκορ και δεν μπορούσε να τελειώσει τις ευκαιρίες, αλλά με το που έσκασε μύτη ο Φορτούνης το σκηνικό διαφοροποιήθηκε άρδην.
Είχε κιόλας η είσοδός του έναν περιπετειώδη χαρακτήρα (επειδή ενώ ήταν έτοιμος να μπει, πήγε στα αποδυτήρια), οπότε εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται!
Αυτή τη φορά ο Φορτούνης δεν σκόραρε, αλλά οιστρηλάτησε τον Ολυμπιακό με τη δημιουργική ικανότητά του, τον ανέβασε ψηλά, του άνοιξε χώρους, του έφτιαξε τις στατικές φάσεις και τον οδήγησε σε μια σωτήρια, λυτρωτική και συναρπαστική νίκη.
Α, για να μην το ξεχάσω: έστω κι αν διασώθηκε ξανά από έναν στόπερ (Βούκοβιτς), ο οποίος εξιλεώθηκε κιόλας για την γκάφα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά ύστερα από δυόμισι μήνες: από τις 16 Σεπτεμβρίου, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) με το γκολ του Νάτχο στο 92ο λεπτό!

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024