Εμπρηστικές δηλώσεις Μπαχτσελί περί τουρκικής λίμνης και πειρατών στο Αιγαίο
Δεν μπορεί να υπάρχει κυριαρχία στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η Τουρκία, καθώς αυτό είναι κάτι που δε θα το επέτρεπαν ούτε η ιστορία ούτε ο τουρκικός λαός, τόνισε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης
Προκλήσεων συνέχεια από πλευράς Μπαχτσελί, καθώς ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗP), ακολουθώντας τη γνωστή εμπρηστική ρητορική του εθνικισμού και των απειλών, όχι μόνο χαρακτήρισε τη Μεσόγειο τουρκική λίμνη αλλά και έκανε λόγο για πειρατές.
Ειδικότερα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στο πλαίσιο ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει κυριαρχία στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η Τουρκία, καθώς αυτό είναι κάτι που δε θα το επέτρεπαν ούτε η ιστορία ούτε ο τουρκικός λαός.
Επίσης, ο Μπαχτσελί τόνισε ότι οι προβοκάτσιες στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου δεν πρόκειται να επιφέρουν την παράδοση της Τουρκίας.
Οι απειλές και οι προκλήσεις δεν είναι δυνατόν να επισκιάσουν τα νόμιμα δικαιώματα της Τουρκίας, συνέχισε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.
Η Μεσόγειος ήταν κάποτε τουρκική λίμνη είπε ο Μπαχτσελί, κι αυτό είναι κάτι που οι Τούρκοι δεν το ξεχνούν. Η υπομονή δεν πρέπει να θεωρείται αδυναμία, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.
Ο ίδιος μάλιστα, με απειλητικό τόνο, δήλωσε πως ο τουρκικός λαός έχει τη δύναμη και τη θέληση να βγάλει νέους Μπαρμπαρόσα και να λιώσει τα κεφάλια των πειρατών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας