Ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ
«Όταν δεις την ιστορία του Τζέραντ μέσα από τα δικά του μάτια, δεν θα ξαναδείς ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο» λένε στο Variety οι παραγωγοί
Από τα χαμηλά στο ψηλά και από τα ψηλά στα χαμηλά. Από το ντεμπούτο, την καθιέρωση με τη φανέλα των «κόκκινων» στη παρολίγον μεταγραφή του στην Τσέλσι και από την κατάκτηση του Champions League, στο γλίστρημα που στοίχισε στην ομάδα του το πρωτάθλημα.
Ο λόγος για τον θρύλο της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, την καριέρα του οποίου θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε μέσα από το νέο ντοκιματέρ «Make Us Dream».
Το ντοκιμαντέρ έχει επιμεληθεί ο Τζέιμς Γκει-Ρις, ο οποίος έγινε γνωστός για το «Senna», ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου της F1 Άιρτον Σένα, καθώς και το «Amy» το οποίο μιλούσε για τη ζωή της τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους και λίγο αργότερα θα είναι διαθέσιμο στη συνδρομητική υπηρεσία της Amazon.
«Όταν δεις την ιστορία του Τζέραντ μέσα από τα δικά του μάτια, δεν θα ξαναδείς ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο» λένε στο Variety οι παραγωγοί.
Στο δίλεπτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε τα πρώτα του βήματα, το πρώτο του γκολ, το έπος της Κωνσταντινούπολης στον τελικό με τη Μίλαν, όμως και το μοιραίο γλίστρημα με την Τσέλσι.
- Δεν είχα λύσει κάποια θέματα, δεν είχα πει τα «σ’ αγαπώ»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σχέση με τον πατέρα της
- Βαδίζω, άρα υπάρχω: Περπατώντας στην πόλη με τον αρχιτέκτονα – πολεοδόμο Αλέξανδρο Παπαγεωργίου-Βενετά
- Αυστραλία: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ Χέρτζογκ στη χώρα
- Στη Λάρισα, οριστικά, η δίκη για το δυστύχημα των Τεμπών
- Σιάο: «Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι – Θέλουμε να πετύχουμε όσα κάναμε στο παρελθόν»
- Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας

