Κοκκινιστά ρεβίθια στον φούρνο
Θρεπτική και νόστιμη συνταγή.
Spotlight
-
Επεισόδια για το εισιτήριο 5 ευρώ στους τουρίστες της μίας ημέρας στη Βενετία
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
-
Η σπαρακτική ανάρτηση Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου...»
-
Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού
Υλικά για 8 μερίδες
2 φλιτζάνια ρεβίθια
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 καυτερή πιπερίτσα
2 ώριμες ντομάτες
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Bράζουμε τα ρεβίθια και τα κρατάμε με 2 φλιτζάνια από το νερό τους. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το μαϊντανό. Πολτοποιούμε το σκόρδο και τις ντομάτες. Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι. Aνακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε σε ταψί. Ψήνουμε τα ρεβίθια στους 180 βαθμούς, μέχρι να σωθεί το νερό τους.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις