Δυτική Όχθη : Παλαιστίνιος τραυμάτισε θανάσιμα δύο Ισραηλινούς
Ένας Παλαιστίνιος πυροβόλησε και τραυμάτισε την Κυριακή τρεις Ισραηλινούς σε βιομηχανικό πάρκο που βρίσκεται δίπλα σε εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Οι δύο από τους τρεις Ισραηλινούς, μια γυναίκα κι ένας άντρας, υπέκυψαν στα τραύματα τους, ενώ η Τρίτη τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και φέρει βαριά τραύματα.
Ένας Παλαιστίνιος πυροβόλησε και τραυμάτισε την Κυριακή τρεις Ισραηλινούς σε βιομηχανικό πάρκο που βρίσκεται δίπλα σε εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Οι δύο από τους τρεις Ισραηλινούς, μια γυναίκα κι ένας άντρας, υπέκυψαν στα τραύματα τους, ενώ η Τρίτη τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και φέρει βαριά τραύματα.
Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως πρόκειται για «τρομοκρατική» ενέργεια και πως ο δράστης είναι ένας 23χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος εργαζόταν στη βιομηχανική ζώνη του Μπαρκάν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, και εξακολουθεί να διαφεύγει.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατιωτικό εκπρόσωπο, νεκροί είναι ο άνδρας και η μία από τις δύο γυναίκες που τραυματίσθηκαν από τον ένοπλο. Η άλλη γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της.
Ο δράστης εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο της βιομηχανικής ζώνης, μέσα στο οποίο άνοιξε πυρ.
Εικόνες από κάμερα επιτήρησης που μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν έναν άνδρα οπλισμένο με τουφέκι να κατεβαίνει τρέχοντας σκαλιά και να απομακρύνεται από το εργοστάσιο.
- Λουτσέσκου: «Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και προκριθήκαμε δίκαια»
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια


