Ποιους θεωρεί κορυφαίους στην Premier League ο Αζάρ
Τι απάντησε ο Εντέν Αζάρ στην ερώτηση «ποιοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες της Premier League;»
Τους κορυφαίους παίκτες που μετέχουν στην Premier League κλήθηκε να κατονομάσει ο Εντέν Αζάρ.
Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι δεν συμπεριέλαβε τον εαυτό του -με ότι αυτό συνεπάγεται για τον χαρακτήρα του- και επέλεξε ως τοπ τον Αργεντινό Σέρχιο Αγουέρο, τον συμπαίκτη του στην Εθνική Βελγίου Κέβιν Ντε Μπρόινε, τον Αιγύπτιο Μο Σαλάχ και τον συμπαίκτη του στους Λονδρέζους Ενγκολό Καντέ.
«Στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνίζονται αρκετοί από τους κορυφαίους του κόσμου. Σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο Σέρχιο Αγουέρο. Και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παρότι είναι τραυματίας βρίσκεται ακόμη στους καλύτερους. Ο Σαλάχ ήταν πέρσι ο κορυφαίος, ενώ από τους τοπ ποδοσφαιριστές του κόσμου είναι και ο Νγκολό Καντέ» απάντησε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Βελγίου.
Όταν ρωτήθηκε για τον εαυτό του απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει αν είμαι ο κορυφαίος ή όχι. Για να είμαι όμως πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα».
Ενδιαφέρουσα ήταν και η άποψη του 27χρονου μεσοεπιθετικού και για τις «τσεκουριές» των αμυντικών. «Είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν ένας αμυντικός σε κλωτσήσει και μετά προσπαθήσει να πάρει την μπάλα είναι δίκαιο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα υπάρχει όταν η αμυντικοί κλωτσούν και ο σκοπός τους δεν είναι να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας».
Τέλος, για την αντιμετώπιση που έχει ο ίδιος από τους διαιτητές στην Αγγλία είπε: «Μπορώ να πω ότι με προστατεύουν. Βρίσκομαι στην Αγγλία 7 χρόνια και έχω συνηθίσει αυτό το παιχνίδι πλέον. Εγώ προσπαθώ πάντα να μένω όρθιος και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».
- Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι στo κέντρο της Αθήνας
- Σε ποια χώρα του κόσμου κάνουν το περισσότερο σεξ;
- Πώς να ανατρέψετε έναν πρωθυπουργό – Γιατί ο Στάρμερ μπορεί τελικά να γλιτώσει από τους «κυρίους με τα γκρι»
- «Χρειαζόμαστε το σώμα σας» – Πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης άρχισαν να προσλαμβάνουν ανθρώπους
- Δικαστήρια έχουν αποφανεθεί ότι η ICE φυλάκισε παράνομα ανθρώπους 4.400 φορές – Αυτό δεν σταματάει τον Τραμπ
- Eurogroup: Συνεδριάζει σήμερα υπό την προεδρία Πιερρακάκη – Στο τραπέζι ο διεθνής ρόλος του ευρώ



