
Στην Μορεϊρένσε ο Πατίτο Ροντρίγκες
Ο Αργεντινός πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ υπέγραψε για δύο χρόνια στην πορτογαλική ομάδα
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Πατίτο Ροντρίγκες, με τον πρώην άσο της ΑΕΚ να μετακομίζει στην Πορτογαλία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μορεϊρένσε.
Ο Αργεντινός άσος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας, υπέγραψε για δύο χρόνια και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη Μορεϊρένσε. Ο Πατίτο μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, «ξενιτεύτηκε» στην μακρινή Αυστραλία, όπου στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα των Newcastle Jets, πραγματοποιώντας 11 συμμετοχές.
Στην Ενωση ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 36 ματς, έχοντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε συνολικά 1.798 λεπτά συμμετοχής με τα χρώματα των Κιτρινόμαυρων.
Δείτε την ανάρτηση της πορτογαλικής ομάδας στα social media:
Patito Rodríguez reforça Moreirense. 💪 ⚽
Bem-vindo Patito. 🤝
🌐 Saiba tudo em: https://t.co/qcaGL8rkpF (https://t.co/h0zN4ihGEe) pic.twitter.com/V8NksXPJxq
— Moreirense Futebol Clube (@MoreirenseFC) August 22, 2018
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση της αποφυλάκισής του ζητά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου
- Έχω παιδιά: Οι δικαιολογίες φέρνουν τα πάνω κάτω
- Ο Μέσι έφυγε με ενοχλήσεις από το τελευταίο ματς της Ίντερ Μαϊάμι – Αγωνία για το Μουντιάλ (pic, vid)
- Κοτοπουλάκια εκκολάφθηκαν από «τεχνητό αβγό» – Ελπίδα για την επαναφορά εξαφανισμένων πτηνών;
- Β. Κικίλιας: «51% περισσότεροι έκτακτοι έλεγχοι στα πλοία – Μηδενική ανοχή σε θέματα ασφάλειας»
- Βερόνα: Ημερίδα για το μαροκινό σχέδιο αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας




