Συνταγή για ρολό κανέλας με κρέμα τυριού
Εύκολη και γρήγορη λύση στη λιγούρα!
Spotlight
-
Οργή για τη δήλωση του Δ. Βαρτζόπουλου: «Η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση – Η γυναίκα είναι για να τίκτει
-
Σφυροκόπημα για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας από την αντιπολίτευση - Ανέβηκαν οι τόνοι με Γεωργιάδη-Πολάκη
-
Πρεμιέρα στο Ιόνιο έκανε το τουρκικό ελικοπτεροφόρο Anadolu
-
Eurovision 2024: Βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι
Υλικά για 12 μερίδες
1 φρατζόλα λευκό ψωμί, κομμένη σε λεπτές φέτες
250 γρ. κρέμα τυριού, μαλακή
1/2 φλ. ζάχαρη άχνη
3/4 φλ. ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα
1/2 φλ. βούτυρο, λιωμένο
Εκτέλεση
1. Αφαιρέστε την κρούστα του ψωμιού.
2. Με έναν πλάστη πατήστε το ψωμί.
3. Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε την κρέμα τυριού με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
4. Σε ένα άλλο μπολάκι ανακατέψτε την κανέλα με τη ζάχαρη.
5. Αλείψτε στο ψωμί 1- 1 1/2 κ.γ. από το μίγμα τυριού και τυλίξτε.
6. Βουτήξτε κάθε ρολό πρώτα στο λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια στην κανέλα.
7. Τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα.
8. Επαναλάβετε για όλες τις φέτες ψωμιού.
9. Ψήστε για 16-20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το ψωμί να πάρει χρώμα.
Σερβίρετε όσο είναι ζεστά!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις