ΣΥΡΙΖΑ: Υποκρισία, σπέκουλα και προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία
Όπως αναφέρει του γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η Αξιωματική Αντιπολίτευση «κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται περισσότερο στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα
Για «υποκρισία» της Νέας Δημοκρατίας που «πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο» κάνει λόγο, μετά και την ανακοίνωση του Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το θέμα των αυθαιρέτων.
Όπως αναφέρει του γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η Αξιωματική Αντιπολίτευση «κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται περισσότερο στην ανυποληψία και την ανευθυνότητα. Σήμερα η κ. Σπυράκη με περίσσιο θράσος δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε από το 2007 κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Λίγες μέρες πριν, ο κ. Βορίδης δήλωνε ότι η Ελλάδα έχει παντού αυθαίρετα, δεν είναι το Μονακό ή η Ελβετία, και δεν πρέπει να αναζητηθούν στη δόμηση οι αιτίες της καταστροφής».
«Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Και πόσο θα συνεχιστεί η σπέκουλα και η προπαγάνδα της ΝΔ για την τραγωδία;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε επίσης:
Σκρέτσας: Με ευθύνη της κυβέρνησης αναβάλλεται επί 3,5 χρόνια η κατεδάφιση αυθαιρέτων
- Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι στo κέντρο της Αθήνας
- Σε ποια χώρα του κόσμου κάνουν το περισσότερο σεξ;
- Πώς να ανατρέψετε έναν πρωθυπουργό – Γιατί ο Στάρμερ μπορεί τελικά να γλιτώσει από τους «κυρίους με τα γκρι»
- «Χρειαζόμαστε το σώμα σας» – Πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης άρχισαν να προσλαμβάνουν ανθρώπους
- Δικαστήρια έχουν αποφανεθεί ότι η ICE φυλάκισε παράνομα ανθρώπους 4.400 φορές – Αυτό δεν σταματάει τον Τραμπ
- Eurogroup: Συνεδριάζει σήμερα υπό την προεδρία Πιερρακάκη – Στο τραπέζι ο διεθνής ρόλος του ευρώ


