Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, «ξέκλεψε» λίγο χρόνο για να γνωρίσει την Αθήνα, αναρτώντας και σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.
Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στη Λεγανές, πόσταρε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/07) μια φωτογραφία που δείχνει εκείνον και τη σύντροφό του να βγάζουν selfie στο Μοναστηράκι.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Προκαλεί ερωτηματικά ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έχει ανάγκη να κάνει διαρροές για να εκφράσει απόψεις για αποφάσεις διαιτητών. Τι φοβούνται και δεν τις διαψεύδουν, αν δεν ισχύουν;
Οι Μορόν, Γαλανόπουλος και Μισεουί δεν πήραν μέρος στην προπόνηση και η συμμετοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά κρίνεται αμφίβολη.