Λεμέρ: Δεν θα διχαστεί η ΕΕ για τους αμερικανικούς δασμούς
Οι χώρες της Ε.Έ. είναι απόλυτα ενωμένες στο θέμα του εμπορίου και δεν θα διχαστούν εξαιτίας της απειλής περαιτέρω αμερικανικών δασμών στις εισαγωγές, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών
Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι απόλυτα ενωμένες στο θέμα του εμπορίου και δεν θα διχαστούν εξαιτίας της απειλής περαιτέρω αμερικανικών δασμών στις εισαγωγές, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ.
Ερωτηθείς για την απειλή ο Αμερικανός πρόεδρος να επεκτείνει τους αυξημένους δασμούς στις εισαγωγές από τον χάλυβα και το αλουμίνιο στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, ο Λεμέρ δήλωσε ότι τα κράτη-μέλη της ΕΕ είναι αποφασισμένα να τηρήσουν μια κοινή στάση.
«Κανείς δεν θα διχάσει τη Γαλλία και τη Γερμανία ποτέ, ποτέ, ποτέ και κανείς δεν θα διχάσει τα κράτη-μέλη της ΕΕ. Όλοι γνωρίζουν ότι η ενότητα των ευρωπαϊκών χωρών είναι η σωστή απάντηση στην αύξηση των δασμών», δήλωσε σε δημοσιογράφους πριν τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.
- Αγανάκτηση ή υποκρισία; – Γιατί οι Βρυξέλλες κατηγόρησαν την Ουάσιγκτον για «Μακαρθισμό»
- Νέα Ζηλανδία: Απίθανο να βρεθούν επιζώντες μετά την κατολίσθηση που έπληξε κάμπινγκ
- Συρία: Οι Κούρδοι παραδίδουν και άλλη φυλακή στις κυβερνητικές δυνάμεις καθώς εκπνέει η εκεχειρία
- Ουκρανία: Αιματηρές ρωσικές επιδρομές σε Κίεβο και Χάρκοβο
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές στο Καράκας απαιτούν την απελευθέρωση του Μαδούρο
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου








