Φίλης: Τραμπούκοι και παρακρατικοί όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια
Αναφορικά με το θέμα των συντάξεων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε για ακόμη μία φορά να μην γίνουν οι νομοθετημένες μειώσεις στις συντάξεις το 2019, λέγοντας πως «έχουν αλλάξει οι όροι»
Με τους πολίτες που διαμαρτύρονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών τα έβαλε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, κάνοντας λόγο για ομάδες «τραμπούκων» αλλά και για «παρακρατικούς θύλακες».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Φίλης επαίνεσε τη στάση του Πάνου Καμμένου, λέγοντας ότι «ορθώς» δεν προκάλεσε θέμα εθνικής ασφάλειας ρίχνοντας την κυβέρνηση, λόγω των διαφωνιών του με την συμφωνία των Πρεσπών ενώ εκτίμησε πως η συμφωνία θα κυρωθεί από την Βουλή, ακόμα κι αν ο κ. Καμμένος αντιταχθεί.
Αναφορικά με το θέμα των συντάξεων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε για ακόμη μία φορά να μην γίνουν οι νομοθετημένες μειώσεις στις συντάξεις το 2019, λέγοντας πως «έχουν αλλάξει οι όροι».
Προσέθεσε ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να υπάρξει συνεννόηση μες τους εταίρους και διερωτήθηκε αν θα τον στηρίξει η αντιπολίτευση στην περίπτωση που η Αθήνα προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια για τις συντάξεις.
- Τελετή παράδοσης-παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεά του Kaizen Foundation – Γ. Κεφαλογιάννης
- Θέατρο Αθηνών: Δύο αιώνες ζωής και 70 χρόνια θεατρικής δράσης αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Taste Atlas Awards: Γεύση κορυφής για την Ελλάδα στις 100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου – Η φέτα, το ελαιόλαδο και τα δυνατά όπλα
- Νετανιάχου: Θα συναντηθεί με τον Τραμπ για τη Γάζα στις 29 Δεκεμβρίου
- Η μητσοτακική πτέρυγα επιτίθεται ευθέως στον Καραμανλή και οδηγεί τη ΝΔ σε εσωκομματική κρίση
- Ζάκυνθος: «Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή μου» – Συγκλονίζουν οι γονείς του μικρού Λίο που κατασπάραξε το pitbull
