
Επίθεση Τραμπ στη Harley-Davidson που φεύγει… λόγω δασμών
Εξοργίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με την απόφαση της Harley-Davidson να μεταφέρει σε άλλες χώρες μέρος της παραγωγής της προκειμένου ν' αποφύγει τους δασμούς που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ενωση στις ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε τη Δευτέρα εναντίον της Harley-Davidson διότι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει την παραγωγή των μοτοσικλετών της, που προορίζονται για τις αγορές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σε άλλες χώρες, ώστε ν’ αποφύγει τους δασμούς που επέβαλαν οι Βρυξέλλες σε αντίποινα για τους αμερικανούς δασμούς στον χάλυβα και το αλουμίνιο.
Ο Τραμπ ανέφερε μέσω Twitter ότι είναι «κατάπληκτος» διότι «η Χάρλεϊ-Ντέιβιντσον, απ’ όλες τις εταιρείες, έγινε η πρώτη που κουνάει Λευκή Σημαία. Εδωσα σκληρή μάχη γι αυτήν και αυτή δεν θέλει να πληρώνει δασμούς για να πουλάει στην ΕΕ».
«Οι δασμοί είναι απλώς πρόσχημα από μέρους της Χάρλεϊ – κάντε υπομονή!», πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος.
- Ο γρήγορος ύπνος πριν το μεσημέρι κρύβει περισσότερους κινδύνους από όσους νομίζεις
- Ο Τραμπ περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών – «Η ταχύτητα του δράστη ήταν εντυπωσιακή»
- Εκκαθαρίσεις, θρησκεία, πόλεμος: Το Πεντάγωνο στη δίνη ενός αχαλίνωτου Χέγκσεθ, που κάνει «πολιτιστικό πόλεμο»
- Συνταγή: Κεφτέδες κοκκινιστοί με φέτα
- Καύσιμα: Οι τιμές στην Ευρώπη πριν τον πόλεμο και μετά την εκεχειρία – Η απόλυτη σύγκριση με βάση τα επίσημα στοιχεία
- Στη Ρωσία έφτασε ο Αραγτσί, θα συναντηθεί με Πούτιν – Αναφορές ότι το Ιράν κατέθεσε στις ΗΠΑ νέα πρόταση για το Ορμούζ






