«Πυρά» Σπυράκη κατά κυβέρνησης για το προσφυγικό
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπενθύμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ζητήσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης για την ενίσχυση της φύλαξης στα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης, με 10 χιλιάδες συνοριοφύλακες
«Στην Ευρώπη οφείλουμε να μοιραστούμε την ευθύνη για το προσφυγικό. Όσες χώρες αρνούνται να την αναλάβουν πρέπει να υφίστανται περικοπές στα κοινοτικά κονδύλια» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπενθυμίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ζητήσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης για την ενίσχυση της φύλαξης στα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης, με 10 χιλιάδες συνοριοφύλακες.
Στη συνέχεια η κ. Σπυράκη εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης. «Η Ν.Δ. έχει ήδη προτείνει κλειστά κέντρα φιλοξενίας για τους παράτυπους μετανάστες. Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που άνοιξε τα σύνορα, εξακολουθεί να είναι ανίκανη να διαχωρίσει πρόσφυγες από παράτυπους μετανάστες».
- Ιράν: Χτύπησε αντιπυραυλικά συστήματα των ΗΠΑ σε Ιορδανία και ΗΑΕ – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Απίστευτο: Η Μπιάνκα Σενσόρι εμφανίστηκε πιο ντυμένη από ποτέ στους δρόμους του Λος Άντζελες – Σπάνιες φωτογραφίες
- Ποιοι πλήττονται περισσότερο από την ανεργία – Διψήφια τα ποσοστά σε νέους και γυναίκες
- Θεσσαλονίκη: Έκρυβε σε τρέιλερ με κουφώματα χιλιάδες λαθραία τσιγάρα – Σύλληψη 59χρονου
- Ομόνοια: Δυστύχημα ο θάνατος του 15χρονου μαθητή από την Γαλλία – Μαρτυρίες συμμαθητών του
- Ολυμπιακός: Το κομβικό δίδυμο Ρέτσος-Πιρόλα και τα ντέρμπι


