Παγωμένο σάντουιτς με σοκολατένια πουτίγκα
Πρωτότυπη και δροσιστική επιλογή για το καλοκαίρι.
Spotlight
-
Μελέτη καταπέλτης για τα Τέμπη μιλά για αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος - Η αναφορά στις εύφλεκτες ουσίες
-
Πορτογαλία: 50 χρόνια μετά την Επανάσταση των Γαρυφάλλων
-
Επεισόδια για το εισιτήριο 5 ευρώ στους τουρίστες της μίας ημέρας στη Βενετία
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
Υλικά
1 κουτί στιγμιαίο μίγμα σοκολατένιας πουτίγκας
2 1/2 φλιτζάνια γάλα
200 γρ. ζαχαρωτά μαρσμέλοους
110 γρ. κρέμα τυριού
220 γρ. σαντιγί, αποψυγμένη
16 κράκερς Γκράχαμ ολικής άλεσης
Εκτέλεση
Στρώστε σε ένα ταψί αλουμινόχαρτο επιτρέποντας στο αλουμινόχαρτο να βγαίνει και έξω από το ταψί.
Ανακατέψτε την πουτίγκα με το γάλα και ρίξτε το μίγμα ομοιόμορφα στο ταψί. Ανακατέψτε την κρέμα τυριού και τα ζαχαρωτά μέχρι να γίνουν ένα. Προσθέστε και τη σαντιγί και απλώστε το μίγμα πάνω από την πουτίγκα.
Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και αφήστε το στο ψυγείο για 4 ώρες, μέχρι να παγώσει. Χρησιμοποιώντας το αλουμινόχαρτο βγάλτε την πουτίγκα και τα μαρσμέλοους από το ταψί.
Κόψτε το σε κομμάτια στο μέγεθος των κράκερς και δημιουργήστε το σάντουιτς με ένα κράκερ πάνω κι ένα κάτω.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις