Μπαμπούλες
Αν θυμάμαι καλά κάποιος Τσίπρας δεν ήταν που απειλούσε τους αντιπάλους του ότι «δεν θα τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους»; Κάποιος Καμμένος δεν είναι που προέτρεπε να λιντσάρουν τον Πάχτα;
Υποψιάζομαι ότι η αριστερή ψυχοσύνθεση κουβαλάει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: τον μπαμπούλα. Οι καλοί αριστεροί γουστάρουν μπαμπούλες.
Αλλοτε τους ψάχνουν κι άλλοτε τους φτιάχνουν. Τον ιμπεριαλισμό. Τους Αμερικανούς. Την ολιγαρχία. Τη διαπλοκή. Τον νεοφιλελευθερισμό. Το ΔΝΤ. Τα Μνημόνια.
New entry η Ακροδεξιά κι εσχάτως ο εθνικισμός.
Η απλή πραγματικότητα είναι ότι η κυβέρνηση έκανε μια διεθνή συμφωνία με την οποία άλλοι διαφωνούν κι άλλοι συμφωνούν. Ακριβώς όπως σε άλλους αρέσει η κυβέρνηση και σε άλλους δεν αρέσει.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
- Μενίδι: Τραυμάτισαν με πέτρα υπάλληλο απορριμματοφόρου
- Πρόβλημα αποτελεσματικότητας για τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Καιρός: Πρωτοχρονιά με τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμη και στην Αττική – Πού θα το στρώσει
- Θεσσαλονίκη: Έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του ψύχους για τις ευάλωτες ομάδες
- Όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου αρνήθηκε να γυρίσει μια ερωτική σκηνή με τον Ίθαν Χοκ στις «Μεγάλες Προσδοκίες»
- Tα προγράμματα που «τρέχουν» για τη στέγαση – Το ύψος των δανείων και οι δικαιούχοι








