ΝΔ για Καμμένο: Η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού
«Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού» αναφέρει η Πειραιώς
«Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος προσπαθεί να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που επικρατεί στους ΑΝΕΛ μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη «Βόρεια Μακεδονία».
«Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού» αναφέρει η Πειραιώς και διαβεβαιώνει πως εξυπακούεται ότι εκείνη δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, «όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος».
«Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας. Κατά τα λοιπά, είναι αναγκαίο για τον τόπο αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό» προσθέτει η Πειραιώς.
- Συναγερμός στον Πειραιά: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Θηβών
- Τρομερές στιγμές του Αντετοκούνμπο με τα παιδιά του στο All Star Game: «Σε 15 χρόνια θα καρφώσεις πάνω από τον Γουεμπανιάμα»
- Βιολάντα: Κλείνει προσωρινά το δεύτερο εργοστάσιο του ιδιοκτήτη
- Κακοκαιρία: «Στο έλεος» της κακοκαιρίας βρέθηκε η χώρα – Καθιζήσεις, κατολισθήσεις και πλημμύρες
- Ντάνα Έντεν: Η δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης σειράς Τεχεράνη βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Αθήνας
- Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την ευζωία των σκύλων

