Δύσκολες ώρες για την ετοιμόγεννη Εύα Λονγκόρια
Η απώλεια που της στοίχισε λίγο προτού γεννήσει.
Η 43χρονη ηθοποιός και παραγωγός ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχασε τον αγαπημένο της σκύλο, Jinxy, γεγονός που τη στεναχώρησε βαθύτατα λίγες ημέρες προτού γεννήσει το πρώτο της παιδί.
“Η μέρα που φοβόμουν συνέβη χθες το βράδυ. Ο Jinxy πέθανε στην αγκαλιά μου στον κτηνίατρο. Είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο δεν μπορούσε να συνέλθει. Ήταν 15 ετών (96 ετών στα σκυλίσια χρόνια) και γέμισε αυτά τα χρόνια με πολλή αγάπη και γέλιο. Ήταν το μωρό μου πριν από αυτό το μωρό που έχω στην κοιλιά μου. Είμαι τόσο λυπημένη, αλλά γνωρίζω ότι απαλλάχθηκε από τον πόνο του. Όποιος με ήξερε, ήξερε τον Jinxy. Θα λείψει σε πολλούς. Σ ‘αγαπώ Jinxy.”
Δείτε τη σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε, πατώντας το βελάκι στα δεξιά της κάθε φωτογραφίας για να περάσετε στην επόμενη.
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»






