Συνδέει τη ΝΔ με το συλλαλητήριο ο ΣΥΡΙΖΑ
Βουλευτής της κυβέρνησης υποστήριξε ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, άλλαξε την ώρα του συλλαλητηρίου
Σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνδέουν τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου για το ονοματολογικό, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.
«Στο facebook μου ήρθε ένα μήνυμα που λέει «ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης άλλαξε την ώρα της εκδήλωσης. Όλοι στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία μας». Τουλάχιστον μην καρφώνεστε» είπε ο βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
«Τα κάνετε που τα κάνετε εσείς-ακηδεμόνευτα και ακομμάτιστα-αλλά μην τα κάνετε τόσο ξεκάρφωτα. Αυτό στο οποίο επενδύετε δεν θα σας πάει μακριά» κατέληξε ο Χρήστος Καραγιαννίδης.
- Apple: Επείγουσα προειδοποίηση για κενά ασφαλείας σε iPhone και iPad
- Η Λιθουανία θα δαπανήσει 320 εκατ. ευρώ για το σουηδικό πυραυλικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας
- Οι καλύτερες στιγμές του 2025 στη Euroleague σε ένα βίντεο (vid)
- Από τα ανοιχτά μπλόκα των αγροτών στα αδιαπέραστα των αστυνομικών
- Κέιτ και Γουίλιαμ, μια ανέκδοτη ανασκόπηση: Οι κρυφές οικογενειακές στιγμές ως αποχαιρετισμός στο 2025 – Νέα αρχή
- O Μασκ οραματίζεται τα ρομπότ αλλά μπορεί να τον προλάβει η Κίνα
