O Τσίπρας, ο Ζάεφ και οι νεραντζιές
Πάντως δεν χρειάζεται ειδική ανακοίνωση για τις συναντήσεις Προέδρου και Πρωθυπουργού. Γιατί και οι δύο συνομιλούν συχνότατα στο τηλέφωνο και πολλές φορές ο κ. Τσίπρας πετάγεται απέναντι
Είχαν στηθεί επί ώρες μέσα στο λιοπύρι, κάτω από τις γνωστές νεραντζιές του Μεγάρου Μαξίμου, οι δημοσιογράφοι περιμένοντας να μάθουν εάν τηλεφώνησε ή όχι ο Ζάεφ στονΤσίπρα (φωτογραφία). Ισως να μη στέκονταν καθόλου εκεί εάν δεν τους δέσμευε ο Νίκος Κοτζιάς, που μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό δήλωσε ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας τηλεφώνημα Ζάεφ. Αυτό σημαίνει πως κάτι γνώριζε ο κ. Κοτζιάς.
Μόνο που δεν γνώριζε την ακριβή ώρα. Ούτε βεβαίως γνώριζε την ακριβή ώρα ο κ. Τσίπρας καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, οι συνεργάτες του οποίου μου έλεγαν ότι εάν ο κ. Ζάεφ τηλεφωνήσει σε… «λογική ώρα», τότε ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ της Δευτέρας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το τηλεφώνημα έγινε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και έτσι υπήρξε ενημέρωση και του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πάντως δεν χρειάζεται ειδική ανακοίνωση για τις συναντήσεις Προέδρου και Πρωθυπουργού. Γιατί και οι δύο συνομιλούν συχνότατα στο τηλέφωνο και πολλές φορές ο κ. Τσίπρας πετάγεται απέναντι για να συναντηθεί με τον κ. Παυλόπουλο, χωρίς βεβαίως να ανακοινωθεί. Τόσο ρουτίνα έγινε η συνάντηση των δύο.
- Ο Γιαμπουσέλε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον από Ευρώπη: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν»
- Κίνα: Συνελήφθησαν δύο δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν διαφθορά τοπικού αξιωματούχου – Καταδίκη από τη RSF
- Απροειδοποίητος έλεγχος σε κυνοκομεία του Δήμου Αλεξάνδρειας – Σοβαρές παραβάσεις και ποινικές διαδικασίες
- Ηράκλειο: Άγρια επίθεση ανηλίκων σε δύο άντρες
- Η ΕΕ εργάζεται για να ασφαλίσει τα αμυντικά δεδομένα της από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 17χρονος έπειτα από σύγκρουση Ι.Χ. με φορτηγό
