Ο Μπαλτάς, η Βαγγελιώ και η υπερ-τάση
Κάτι τρέχει στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος
Εκπληξη εντός του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε, όπως μαθαίνω, η πρωτοβουλία του Αριστείδη Μπαλτά να δημιουργηθεί μια νέα εσωκομματική πολιτική κίνηση με στόχο, όπως ειπώθηκε, την υπέρβαση των ιδεολογικών τάσεων. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θέλει να επανακάμψει δυναμικά στις εσωκομματικές διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη συγκρότηση της «υπερτασικής» κίνησης – ή «υπερ-τάσης» – που συγκροτούν οι εσωκομματικές δυνάμεις που κινούνται στο ευρύτερο προεδρικό φάσμα.
Εκ των «θεωρητικών» του ΣΥΡΙΖΑ, θα παίξει ρόλο στη διαμόρφωση του εσωκομματικού μετώπου στήριξης των επιλογών του Πρωθυπουργού την επόμενη ημέρα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κ. Μπαλτάς χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον κ. Τσίπρα, αφού χρημάτισε και καθηγητής του Πρωθυπουργού.
Την ίδια εκτίμηση τρέφει και η σύντροφος του Πρωθυπουργού Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα προς τη σύζυγο του κ. Μπαλτά Ευαγγελία (έχουν περίπου την ίδια ηλικία – συνταξίδευσαν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και τη Γιάννα Αγγελοπούλου στη Νέα Υόρκη για το Ιδρυμα Μπιλ Κλίντον και είναι και φίλες).
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια



