
Τζάμπολ την Τετάρτη στα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ανδρών
Αρχίζει την Τετάρτη η μάχη των πλέι οφ, με την πρώτη φάση να κρίνεται στις δύο νίκες
Με στόχο να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας που απέκτησαν λόγω της παρουσίας τους στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου, ρίχνονται στη «μάχη» της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ την Τετάρτη (16/5) οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πατρών και ΠΑΟΚ.
Ο -αήττητος σε 26 αγωνιστικές- Παναθηναϊκός έχει εύκολη αποστολή στις 17:00 απέναντι στον 8ο Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ.
Ο 2ος Ολυμπιακός φιλοξενεί την 7η Κύμη στο ΣΕΦ στις 19:00, ενώ, μία ώρα νωρίτερα, το ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αποτελεί το πιο αμφίρροπο ζευγάρι σε αυτή τη φάση.
Στις 20:15 (άλλαξε η ώρα) «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στην Πάτρα οι δύο ομάδες που αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.
Ο 3ος Προμηθέας έχει στόχο να αποκλείσει το 4ο Λαύριο, μια ομάδα που βρισκόταν ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό στη 2η θέση στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Μια πρώτη ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά αποτελεί σημαντικό στόχο για τους δύο συλλόγους.
Oι δεύτεροι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο (19/5), ενώ οι τρίτοι, αν χρειαστεί, θα διεξαχθούν τη Δευτέρα (21/5). Η πρόκριση στην ημιτελική φάση κρίνεται στις 2 νίκες.
Το πρόγραμμα των 1ων αγώνων των Πλέι Οφ της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Α1 ΑΝΔΡΩΝ – ΠΛΕΪ ΟΦ 2017-18
1οι ΑΓΩΝΕΣ
Τετάρτη, 16 Μαΐου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)
ΟΑΚΑ 17:00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου Φούφης-Λόρτος-Τζιοπάνος Ν. (Βιδάλης)
ΠΑΟΚ 18:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Πηλοΐδης-Μπήτης-Πουρσανίδης Κ. (Γκούμας)
ΣΕΦ 19:00 Ολυμπιακός-Κύμη Κορομηλάς-Αναστόπουλος Αντ.-Ζαχαρής (Ορφανός)
Τόφαλος 20:15 Προμηθέας Πατρών-Λαύριο Μάνος-Ανδρικόπουλος-Τζαφλέρης (Θεοδοσόπουλος)
- Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια τόνου
- Αποκάλυψη in: Η δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές και υπουργείο των ΗΠΑ διαψεύδουν την κυβέρνηση για την κρατική επιδότηση του Predator
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος





